0 212 652 15 44
Çalışma Saatlerimiz
Hafta İçi 09.00 - 18.00

İstanbul’da mesleğini ceza avukatı olarak icra etmek isteyen avukat meslektaşlarımıza CMK - Ceza Avukatı semineri verdik. Seminerde ceza yargılamasının kovuşturma aşaması katılımcılarla birlikte tartışılmıştır.

Kovuşturma aşamasının başlaması, iddianamenin iadesi kararı, iddianamenin kabulü kararı, duruşma hazırlığı safhası, sanığın sorgusunun yapılması, duruşma safhası, delillerin tartışılması, ek savunma, hüküm, hükmün temyiz edilmesi, kararın düzeltilmesi gibi başlıklar üzerinden tartışma yürütülmüştür.

Tüm seminer konuları aşağıda başlıklar halinde VİDEOLARA bölünmüştür:

Ceza Muhakemesinin Temel İlkeleri

Ceza Muhakemesinde İddianamenin İadesi ve Okunması (VİDEOLAR)

Ceza Muhakemesinde Duruşmanın Başlaması, Açık ve Kapalı Duruşma (VİDEOLAR)

Ceza Muhakemesinde Ek Savunma (VİDEOLAR)

Ceza Muhakemesinde Hüküm, Temyiz ve Kararın Düzeltilmesi (VİDEOLAR)


Avukat Baran Doğan

UYARI

Web sitemizdeki tüm makale ve içeriklerin telif hakkı Av. Baran Doğan’a aittir. Tüm makaleler hak sahipliğinin tescili amacıyla elektronik imzalı zaman damgalıdır. Sitemizdeki makalelerin kopyalanarak veya özetlenerek izinsiz bir şekilde başka web sitelerinde yayınlanması halinde hukuki ve cezai işlem yapılacaktır. Avukat meslektaşların makale içeriklerini dava dilekçelerinde kullanması serbesttir.

Makale Yazarlığı İçin

Avukat veya akademisyenler hukuk makalelerini özgeçmişleri ile birlikte yayımlanmak üzere avukatbd@gmail.com adresine gönderebilirler. Makale yazımında konu sınırlaması yoktur. Makalelerin uygulamaya yönelik bir perspektifle hazırlanması rica olunur.

Paylaş
RSS